Podvod s dávkami! Chomutovanka (32) neoznámila, že své dítě již nemá v péči. Rodičovský příspěvek ale přijala
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Podezření z trestného činu podvodu čelí 32letá žena z Chomutova. Policisté jí kladou za vinu, že si v loňském roce neoprávněně nechala vyplatit rodičovský příspěvek na své dítě.

Na ten již však neměla nárok, protože dítě bylo svěřeno do péče jiné osoby. T"uto skutečnost podle výsledků dosavadního šetření žena příslušnému úřadu záměrně neoznámila a částku 7.600 korun si ponechala. Peníze nevrátila ani přesto, že k tomu byla prokazatelně písemně vyzvána," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Tento týden policisté ženě sdělili podezření z uvedeného trestného činu, za jehož spáchání jí v případě prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Kromě toho musí dotyčná zmíněnou částku samozřejmě vrátit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru