Muž, kterého měl srazit autobus, ležel nehybně na trávníku. Lidé lhali strážníkům, že volali sanitku
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Když pěší hlídka městské policie prováděla ve večerních hodinách kontrolu v Chomutovské ulici, povšimla si hloučku osob. Strážníci zjistili, že důvodem srocení je muž ležící na trávě, který se nehýbal, nereagoval na oslovení a má pěnu u úst.

Po zaklonění hlavy začal muž pravidelně dýchat. Přihlížející tvrdili, že již volali na linku 155. Strážníci to raději ověřili a zjistili, že tomu tak nebylo. Přivolaná zdravotnická záchranná služba muže převezla do nemocnice. Tam tvrdil, že byl poražen autobusem. Po prozkoumání záznamu z bezpečnostních kamer se nezjistilo nic, co by potvrzovalo jeho tvrzení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru