AKTUÁLNĚ: Silnice jsou od rána plné nehod! Karamboly se nevyhly ani Chomutovsku
ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj - K několika dopravním nehodám došlo v úterý ráno na silnicích v Ústeckém kraji. Bouralo se zejména na Lounsku, Chomutovsku a Mostecku. O nehodách aktuálně informuje dopravní servis Policie ČR.

Lounsko

K nehodě došlo kolem šesté ráno u obce Cítoliby na Lounsku, kde se srazilo osobní auto s autobusem. Nehoda se obešla bez zranění, ale na místě se tvoří kolony, silnice může být podle dopravního servisu neprůjezdná až do 9. hodiny.

U obce Raná na Lounsku ve směru od Hrádku havarovalo před sedmou hodinou ráno osobní auto, které vylétlo ze silnice a na boku skončilo v poli. Hasiči ošetřili řidiče a předali ho Zdravotnické záchranné službě. Silnice je s opatrností průjezdná.

Chomutovsko

Před sedmou hodinou ráno se bouralo také v obci Rokle na Chomutovsku, kde mělo osobní auto srazit srnu. Střet se obešel bez zranění osob, nehoda by měla být podle informací dopravního servisu již odklizena.

Kolem půl sedmé se bouralo též v Kadani. Policisté blíže neuvádějí, co přesně se na silnici č. 568 stalo. Doprava má být odkloněna po objízdné trase.

Mostecko

K havárii nákladního automobilu došlo před sedmou ráno na silnici č. 13 u obce Obrnice. Vůz tady měl nabourat do svodidel. Karambol se obešel bez zranění, silnice je průjezdná.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru