PÁTRÁNÍ: Dívky z Chomutovska jsou na útěku z domova! Policie žádá veřejnost o pomoc
Pohřešované dívky. 2x foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po těchto dvou dívkách z Chomutovska, které se doposud nevrátily do domova v Dlažkovicích a nepodaly o sobě žádnou zprávu.

Pohřešovaná Barbora Tokárová byla naposledy spatřena v neděli 29. prosince v 13:00 hodin v Dlažkovicích. Do současné doby se nevrátila do domova v Dlažkovicích a nepodala o sobě žádnou zprávu. Policisté předpokládají, že by se mohla pohybovat na Mostecku.

Pohřešovaná je vysoká 165 - 168cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné černé dlouhé vlasy. V době odchodu byla oblečena černých džínů, černé bundy a černých zimních kotníkových bot (více informací k pohřešované naleznete ZDE).

Druhá pohřešovaná Veronika Tokárová byla naposledy spatřena ve čtvrtek 9. ledna v 14:15 hodin na autobusové zastávce v Dlažkovicích. Do současné doby se nevrátila do domova v Dlažkovicích a nepodala o sobě žádnou zprávu. Policisté opět předpokládají, že by se mohla pohybovat na Mostecku.

Pohřešovaná je vysoká 165cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné černé dlouhé vlasy. V době odchodu byla oblečena červenobílého proužkovaného trika s dlouhým rukávem, volné mikiny černé barvy s bílými pruhy, tmavě modrých riflí s bílými mapami, krátké tmavě modré bundy do pasu s kapucí a kožíškem (více informací k pohřešované naleznete ZDE).

"Jakékoliv informace k výskytu pohřešovanýcg sdělte na linku 158, popř. na tel. č. 974 436 456 (v pracovní dny v době 7 – 15 hod.) nebo na nebližší policejní služebnu. Za pomoc předem děkujeme," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Pavla Kofrová.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru