Tři chlapci v Chomutově měli napadnout muže nožem a sekerou
Jeden ze zadržených chlapců. Foto: MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídky chomutovské městské policie byly vyslány do ulice Selská na žádost operačního velitele Policie ČR, jelikož na místě mělo dojít k napadení nožem a sekerou.

Policie požádala o pomoc při hledání pachatelů, kteří způsobili muži řezná poranění a jiného fyzicky napadli, následně pak utekli. Hlídky okamžitě započaly s pátráním v parku ČSLA, všude v okolí a nakonec se je podařilo nalézt v ulici Farského, kde byli vyzváni k prokázání totožnosti.

Na dotaz hlídky, zda u sebe mají nějakou zbraň a zda byli v ulici Selská, odvětili, že ne a žádnou zbraň nemají. Třetí z chlapců do situace vnesl větší světlo, když doznal, že tam byli přítomni a došlo i k potyčce. Pro podezření ze spáchání trestného činu byli chlapci omezeni na osobní svobodě, byla provedena bezpečnostní prohlídka, zda li nejsou ozbrojeni, a dále došlo k převozu na služebnu Policie ČR v součinnosti. O případu informovali chomutovští strážníci na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru