Incident v Kamenné: Agresivní muž chtěl zaútočit na skupinku lidí, strážníci ho museli spoutat
Zadržený muž. Foto: Měp CHomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontrolní činnosti v ulici Kamenná v Chomutově si hlídka povšimla skupiny osob, která pokřikuje na nějakého muže, jež se snaží tyto lidi fyzicky napadnout.

Byl tedy strážníky vyzván, aby od toho chování upustil a odešel. Muž se i přesto pokusil rozběhnout a napadnout fyzicky opět tu skupinu, tudíž byl za použití donucovacích prostředků sveden k zemi a pro jeho agresivní chování mu byla přiložena pouta.

K jištění se na místo dostavily i další hlídky a muž byl předveden na Policii ČR, kde bylo zjištěno, že se nejedná o zájmovou osobu pro státní policii. Po sejmutí pout byl tedy muž hlídkou poučen, že se dopustil přestupku, za který mu byla v příkazním řízení uložena pokuta. O případu informovali chomutovští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru