A zase ti bezdomovci! Tenhle muž dělal nepořádek nad marketem, musel si sbalit raneček
Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Problémy s bezdomovci jsou každodenním chlebem všech městských strážníků. Často přijímají od obyvatel oznámení o podnapilých osobách, které ve většině případů obtěžují kolemjdoucí, nebo se zdržují tam, kde nemají. Nejinak je tomu i v Chomutově.

Železniční správa požádala chomutovskou městskou policii o kontrolu místa v ulici Wolkerova nad marketem, kde se má zdržovat člověk bez domova, který okolo sebe shromažďuje nepořádek. Toto tvrzení se ukázalo jako pravdivé, muž byl ztotožněn a nepořádek, který se na místě nacházel, si uklidil a místo opustil. O případu informovali chomutovští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru