OD SOUSEDŮ: V Ústí spadlo osobní auto po srážce s náklaďákem do vody. Na místě se tvoří kolony
Foto: Petr Velký
Chomutov

Ústí nad Labem - V pondělí krátce před polednem došlo v Přístavní ulici v Ústí nad Labem k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Osobní vozidlo po střetu prorazilo zábradlí a spadlo do koryta v místech, kde se řeka Bílina vlévá do Labe.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, tvoří se kolona vozidel, je tu kyvadlový provoz jedním jízdním pruhem. Místo je momentálně již průjezdné bez omezení, havarované vozidlo bylo vytaženo jeřábem.

0601nehodaulkz3

Foto: Petr Velký

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru