Muži (20) z Klášterce hrozí pět let za distribuci marihuany. Drogu měl i rozdávat zadarmo
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Netradiční „dárek“ obdržel den před Vánocemi dvacetiletý muž z Klášterce nad Ohří. Převzal si totiž usnesení o zahájení trestního stíhání.

Vyšetřovatel mu v něm klade za vinu, že v průběhu roku 2019 měl neoprávněně distribuovat různým osobám marihuanu. Tuto látku měl konzumentům buď poskytovat zdarma anebo jim ji prodávat, a to v několika desítkách případů.

"Nyní tedy mladík, který dosud nebyl soudně trestán, čelí obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. U soudu mu za něj v případě uznání viny hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru