První miminko přišlo v Chomutově na svět až druhý lednový den. Je to chlapeček Ladislav
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Zdravotníci Krajské zdravotní, pod kterou patří nemocnice v Mostě, Chomutově, Teplicích, Děčíně a Ústí nad Labem, znají svá první novoroční miminka.

V porodnici Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem se jako první na svět v roce 2020 v porodnicích Krajské zdravotní, a. s., podívala v 6.30 hodin holčička Viktorie vážící 4 630 g. Maminkou je Simona Nepovímová z Teplic.

Datum narození 1. 1. 2020 bude mít v rodném listě napsané chlapeček Marek, který přišel na svět v porodnici Nemocnice Děčín v 10.58 hodin. Vážil 3 150 gramů. Maminkou je Tereza Blažková z Děčína.

Zdravotníci porodnice Nemocnice Teplice si na své první miminko na Nový rok v roce 2020 počkali až do večerních hodin. Na svět se podívala 1. 1. v 18.25 hodin holčička, která vážila Anna 3 350 g. Maminka Barbora Rosecká pochází z Teplic.

V porodnici Nemocnice Most se jako první na svět v roce 2020 podíval 2. 1. 2020 v 0.17 hodin chlapeček Samuel vážící 2 670 g. Maminkou je Eva Demeterová z Mostu.

V rodném listě datum narození 2. 1. 2020 bude mít napsané také chlapeček Ladislav, který přišel na svět v porodnici Nemocnice Chomutov v 9.07 hodin. Vážil 3 150 gramů. Maminkou je Kateřina Řeřicha Holubová z Bečova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru