Vánoční pokus vraždy při rodinném sporu: 27letého muže poslali do vazby
Ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj - Kvůli probíhajícímu vyšetřování zvlášť závažného trestného násilného činu, ke kterému došlo o Štědrém dni v Ústí nad Labem, nemůže policie zatím sdělit podrobnosti k tomu, co se odehrálo.

Policisté obvinili 27letého muž z trestného činu vraždy ve stádiu pokusu. "Stíhání obviněného je vedeno vazebně," uvedla aktuálně k případu mluvčí policistů Šárka Poláčková. "Žádné další podrobnosti s ohledem na probíhající vyšetřování není možné poskytnout," vysvětluje tisková mluvčí.

Krajští kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin od Štědrého dne. Došlo k němu v Ústí nad Labem v Mojžíři. Jednalo se o rodinný spor. V této souvislosti byl zadržen 27letý muž.

Regionální Deník spekuluje, že při incidentu měl být pobodán starší muž, který si následně sám měl zavolat záchranáře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru