AKTUÁLNĚ: Pozor na silnicích, pokrývá je ledovka. Už se staly první nehody
Nehoda na zledovatělé silnici. Ilustrační foto: HZS
Chomutov

Ústecký kraj – K několika dopravním nehodám došlo ve čtvrtek dopoledne na silnicích v Ústeckém kraji. Policisté varují: pozor na ledovku.

Nebezpečí náledí aktuálně hrozí na silnici číslo 13 na Chomutovsku. Ledovka se tvoří od Chomutova po Klášterec. U elektrárny Prunéřov probíhají záchranné práce po dopravní nehodě. Automobil skončil mimo komunikaci. Podle dopravního servisu Policie ČR se havárie naštěstí obešla bez zranění.

Od ranních hodin upozorňují na ledovku také silničáři na silnici číslo 6 v okolí Lubence na Podbořansku. Nebezpečí její tvorby tam podle nich hrozí až do pátku.

Nejčerstvější varování před namrzajícím deštěm pochází z Litoměřicka. U obce Liběšice na silnici číslo 15 je možný průjezd jen se zvýšenou opatrností. Dopravní situaci tam navíc komplikuje nehoda osobního automobilu. I ten skončil mimo vozovku, ke zranění osob nedošlo. Předpokládá se, že nebezpečí pomine ve čtvrtek v poledne.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru