Nový rekord! Podívejte, kolik se podařilo vybrat při letošním charitativním adventu
Součástí charitativního adventu krájení a prodej obří vánočky, kterou pro tento účel upekly kuchařky ze ZŠ Krušnohorská. Zdroj: FB město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Na Charitativním adventu se letos vybralo pro tři nemocné jirkovské děti celkem 211 907 korun, což je rekordní částka!

Jen pro porovnání: v minulém roce se vybralo 184 566 korun. „Poděkování patří všem místním organizacím, které se na Charitativním adventu podílely. Během dvou dnů se úspěšně prodaly výrobky, které tyto organizace zhotovovaly a připravovaly i několik měsíců,“ pochvaluje si referentka propagace jirkovské radnice Markéta Houdková.

Za vybrané peníze se koupí motomed pro sourozence Kubíka (13 let) a Jiříka (10 let) a nový inhalátor Anetce (11 let).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru