Místo asfaltu žula. Příjezdová cesta k divadlu má zbrusu nový povrch
Příjezdová cesta k divadlu má zbrusu nový povrch. 3x foto zdroj: FB město Chomutov
Chomutov

Chomutov – Příjezdová cesta k chomutovskému městskému divadlu se může pyšnit novým povrchem.

„V prostranství před divadlem jsme nechali vyměnit stávající asfaltový povrch komunikace za povrch žulový. Kromě toho bylo vyměněno také veřejné osvětlení a lavičky tak, aby to zapadalo do prostředí historické budovy divadla a navazujícího parku,“ zdůraznil náměstek primátora pro odbor investic David Dinda.

Rekonstrukce komunikace a výměna stávajícího osvětlení a mobiliáře vyšla zhruba na 4 miliony korun a byla plně hrazena z městského rozpočtu. „Naší podmínkou bylo, aby zakázka neomezovala návštěvníky divadla a nejlépe byla dokončena ještě před začátkem plesové sezóny. A to se víceméně povedlo a investiční akci jsme dokončili v termínu,“ konstatovala Jana Tröglová, vedoucí oddělení investic.

Zakázku realizovala společnost BAGROS s.r.o., která se specializuje na stavební práce.

foto

1212divadlo2

1212divadlo3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru