Agresivní Chomutovan vyhrožoval svědkovi, chtěl stáhnout oznámení o napadení
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Do vazební věznice byl v pátek na základě podnětu policistů převezen 27letý Chomutovan. Ten byl již v září vyšetřovatelem obviněn z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, jichž se měl dopustit vůči 22letému muži z Chomutova.

Obviněný se však se skutečností, že je trestně stíhán, zřejmě nechtěl smířit. Podle dosavadních zjištění tedy v polovině listopadu přišel za poškozeným do místa jeho bydliště na chomutovském sídlišti. Zde na něho měl být vulgární a agresivní a vyhrožovat mu fyzickou újmou, pokud nestáhne to oznámení ze září.

Kvůli tomuto jednání rozšířil policejní vyšetřovatel trestní stíhání muže o další obvinění, tentokrát z trestného činu vydírání. Po zahájení trestního stíhání navrhl umístit obviněného do vazby, s čímž se státní zástupce i soudce ztotožnili a podnětu vyšetřovatele vyhověli. Vzhledem k tomu, že se dotyčný měl vydírání dopustit na svědkovi, hrozí mu u soudu vyšší trestní sazba, a to v rozpětí dvě až osm let odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru