Odsouzení ze Všehrd napekli a soutěží o nejhezčí vánoční perníčky pro děti z dětských domovů
4x foto: Věznice Všehrdy
Chomutov

Všehrdy - Vězeňská duchovenská péče společně s objektem „Otevřená Věznice Jiřice“ v měsíci říjnu tohoto roku vyhlásili soutěž o nejhezčí vánoční perníčky pro děti z dětských domovů.

Z věznice ve Všehrdech se do této pěkné akce přihlásilo celkem 10 odsouzených, kteří měli zájem alespoň trochu zpříjemnit dětem tento kouzelný vánoční čas. Jedná se o 5 odsouzených, zařazených v rámci vnitřní režie jako pomocná síla v kuchyni a 5 odsouzených specializovaného oddílu. Své dovednosti si poměří v konkurenci dalších 66 vězněných osob z celkem 12 přihlášených věznic. Každý účastník soutěže si připravil svůj balíček, který obsahoval perníčky ve tvaru ryby, stromku, hvězdičky a zvonku.

Tři nejlepší věznice budou vyhodnoceny v pondělí 9. prosince a práce těchto odsouzených budou odměněny potravinovými balíčky.

0612pernicky3

0612pernicky4

0612pernicky1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru