Silnice na hrázi Nechranic už je opět průjezdná, řidiči tu ale musí přibrzdit
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Hráz vodního díla Nechranice už je opět průjezdná, a to pro veškerou automobilovou dopravu. Uzavírka silnice skončila k poslednímu listopadovému dni.

Silnice se uzavřela v květnu letošního roku nejdříve pro nákladní dopravu z důvodu rekonstrukce krajních polí bezpečnostního přelivu. V srpnu bylo nutné rozšířit uzavírku na veškerou dopravu.

"Byly zpětně zesíleny pilíře mostu klenoucího se nad staveništěm a odstraněny dočasné podpěry mostovky. Průjezd přes nechranickou hráz bude možný pro veškerou dopravu, omezena bude pouze rychlost jízdy,“ řekl Jan Svejkovský, mluvčí Povodí Ohře.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru