Ranní nehoda uzavřela dálnici na Prahu, hasiči vyprošťovali zraněného člověka
Ranní nehoda na dálnici D7. Foto: HZS Středočeského kraje
Chomutov

Makotřasy - Kvůli srážce nákladního automobilu, dodávky a osobního vozu byla v pátek ráno uzavřena dálnice D7 na Kladensku ve směru z Ústeckého kraje na Prahu. Jeden člověk utrpěl zranění.

K dopravní nehodě osobního automobilu, dodávky a nákladního automobilu vyjela jednotka HZS Kladno krátce před sedmou hodinou. Hasiči museli jednu osobu z vozu vyprostit a následně ji předali do péče zdravotnické záchranné službě.

Dálnice D7 byla na úrovni Makotřas ve směru do Prahy zcela uzavřena. V době vydání článku, krátce po deváté hodině, není již uzavírka dálnice hlášena, místo by mělo být momentálně průjezdné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru