Jirkované pomáhají Fondu ohrožených dětí. Kontejnery s klokánkem už vynesly přes milion korun
Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Zelené kontejnery, které jsme si v Jirkově zvykli využívat pro sběr textilu, oděvů a obuvi, se začínají hlásit ke svému poslání i s novým logem.

V ulicích Ervěnická a Vinařická už si občané mohou všimnout varianty s obrázkem klokana - právě proto, že odevzdaný materiál z nich přímo podporuje Fond ohrožených dětí (FOD) a jeho Klokánky. Kromě materiální podpory proto projekt KlokTex.cz přispívá z každého kilogramu odevzdaného materiálu jednou korunou na transparentní účet FOD.

Díky podpoře města má tak každý příležitost přispět k ekologické recyklaci a v tomto případě také podpořit konkrétní charitativní projekt. Celkem už kontejnery s klokánkem přinesly dětem, kromě materiální pomoci podle aktuálního požadavku, pěkných 1 067 848 korun. A za to všem, kteří přispívají do těchto kontejnerů, patří velký dík!

(Tým projektu)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru