PTÁTE SE: Budou letos v Žatci Krampusáci? Tady je odpověď z radnice
Krampus show v Žatci. FOto: archiv e-lounsko
Chomutov

Žatec - Těšíte se na oblíbenou Krampus show, která se už v Žatci stala tradicí? Pak vás jistě nepotěší aktuální zpráva z radnice. Pekelní čerti letos do města nepřijedou. A důvod?

Zcela výjimečně se letos v Žatci neuskuteční Krampus show, která každoročně přiláká do centra města tisíce a tisíce diváků. "Je to kvůli rekonstrukci radnice, která v jiných letech sloužila jako šatny a zázemí pro vystupující," vysvětluje na webových stránkách města Žatce mediální pracovník Tomáš Kassal.

Jednu chybějící akci ale nahrazují na náměstí Svobody jiné, jako například pohádka v podání Jitřenky, akce na mobilním kluzišti. Po loňské premiéře se letos opakuje Adventní setkání se zvony a koledy v podloubí, jež organizuje spolek Žatecký okrašlovací kolektiv.

Při všech víkendových akcích na náměstí Svobody bude zajištěné občerstvení, stánky s dárkovým zbožím či vánočním pečivem. 

Z programu Advent v Žatci 2019 - víkendy a akce na náměstí Svobody

30. 11. Adventní běh, 15.15

1. 12. Slavnostní rozsvícení stromečku a Staročeský vánoční trh,13.00 – 18.10

2. 12. Divadelní advent a Děti svému městu, 13.00 – 18.00

5. 12. Mikulášská nadílka, 16.00 – 18.00

7. 12. Koledivy, Adventní setkání se zvony, 17.00

8. 12. Koledy v podloubí, 16.00

15. 12. Pohádka Tři sněhuláci a Koledy v podloubí, 15.00

22. 12. Program na ledě a Koledy v podloubí, 15.00

Kompletní program Advent v Žatci 2019 zveřejní město v nejbližších dnech!

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru