Manželé z Kadaně objednávali na firmu různé zboží, faktury už neplatili. Na krku mají podvod
ilustrační foto: VSCR
Chomutov

Kadaň - Celkem téměř 150tisícovou škodu měli svým jednáním způsobit 67letý muž se svou o 21 let mladší ženou. Manželé z Kadaně měli jako jednatelé a společníci jménem své firmy v několika případech objednat a následně odebrat od dodavatelů různý materiál a nezaplatit za něj.

Dle zjištěných informací faktury za zboží sedmkrát vůbec neuhradili, jedenkrát pak zaplatili pouze část kupní ceny. Obchody zřejmě sjednávali s vědomím, že vzhledem ke špatné ekonomické situaci jejich společnosti nebude možné odebrané zboží uhradit.

Začátkem listopadu si oba převzali usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin podvod. Obviněným hrozí v případě uznání viny s přihlédnutím k výši škody trest odnětí svobody od jednoho roku do pěti let, případně peněžitý trest. Manželé jsou stíháni na svobodě.

(MG)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru