OBRAZEM: Ve Spořicích se konal benefiční turnaj v malé kopané. A první cena? Dobrý pocit z pomoci
První ročník benefičního turnaje v malé kopané. 10x foto: Ladislav Chlíbek
Chomutov

Chomutovsko - První ročník benefičního turnaje v malé kopané městské policie Chomutov je úspěšně za námi a ve spořické sportovní hale se sešlo hned 7 týmů, které bojovaly o vítězství.

A co že byla první cena? Dobrý pocit z pomoci, jelikož celkový výtěžek z této akce poputuje na nemocné děti v chomutovském dětském oddělení. Každý, kdo se zápasu zúčastnil, to dělal s vědomím, že je to pro dobrou věc.

V hale se pak tedy střetávaly týmy Městské policie Chomutov a Jirkov, PČR Chomutov, Hasiči Jirkov, zástupci Městského úřadu Jirkov a spořická „stará garda“, které náleželo celkové vítězství.

Bude to úžasná každoroční tradice, která dovolí pomáhat dětem a vzpomenout na ty, kteří již mezi námi nejsou, jako například kolega strážník, který loni touto dobou tragicky přišel o život během služby a určitě by byl tím, kdo by se takové akce na pomoc rád zúčastnil.

Vybralo se úctyhodných 22 tisíc korun od sponzorů, z příspěvků, ze zápisného a z kasičky, za což se tedy sluší poděkovat všem zúčastněným a jmenovitě společnostem Lenaservis s.r.o., Severočeské doly, stavebniny Trident, autoservis Eisner, Brasiliana restaurant, Onza, Akustika Polak, Sopko, magistrát města Chomutov, městský úřad Jirkov, Vineco, Mobidick a také obci Spořice a společnosti Lightdesign.

(MĚP Chomutov)

foto

mp2

mp3

mp4

mp6

mp7

mp5

mp8

mp9

mp10

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru