AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Těžká nehoda na hlavním tahu na Prahu u Loun, museli volat dva vrtulníky
6x foto: hasiči
Chomutov

Postoloprty - Vážná dopravní nehoda se stala v úterý krátce po poledni na silnici č. 7 nedaleko Postoloprt. Srazilo se tady nákladní auto s osobním, na místě zasahují složky Integrovaného záchranného systému.

Čtyři hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě osobního a nákladního auta u Postoloprt - Března. Nehoda se podle dopravního sevisu Policie ČR stala na přemostění u benzínové čerpací stanice ONO. "Při nehodě byli čtyři lidé zraněni, na místo byly povolány dva vrtulníky. Hasiči vyprošťují zaklíněné," uvedl k zásahu mluvčí hasičů ústeckého kraje Lukáš Marvan. SIlnice je podle informací dopravního servisu v tuto chvíli uzavřena.

foto

1211prty1

1211prty2

1211prty3

1211prty5

1211prty6

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru