PŘEHLED: Tyto školy na Chomutovsku se připojí ve středu k celostátní stávce učitelů
Ilustrační foto, zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Chomutovsko - Ve středu 6. listopadu se některé základní školy na Chomutovsku připojí k celostátní stávce pedagogických pracovníků. Tyto školy tak budou během celého dne buď uzavřeny, nebo budou fungovat v omezeném provozu.

Chomutov

Podle informací regionálního Deníku budou díky stávce zavřené tři základní školy v Chomutově. Jde o školu na Písečné, Zahradní a 17. listopadu.
Zdroj: https://chomutovsky.denik.cz/zpravy_region/na-chomutovsku-zavre-stavka-cast-skol-dalsi-pojedou-s-omezenim-20191105.html?fbclid=IwAR1g9TLfNUPccYaKHbIKnkuT7AGcIvGjmr5-JHcMpGN_erZ-NFNEqf1mNPA

Klášterec nad Ohří

V Klášterci budou uzavřeny základní školy v Krátké a Petlérské ulici včetně detašovaného pracoviště v Havlíčkově ulici, v provozu nebude ani družina a jídelna.

Gymnázium a SOŠ se ke stávce připojuje rovněž, ve středu bude škola uzavřena.

Základní škola ve Školní ulici bude fungovat v omezeném režimu, nebude probíhat vyučování, ale pro děti, které do školy přijdou, bude zajištěn náhradní program, jídelna a družina budou v provozu bez omezení. Žákům I. stupně bude končit vyučování v 11.40 a žákům II. stupně ve 12.35 hodin.

Všechny pracoviště mateřské školy jsou v provozu beze změn.

Jirkov

Kvůli stávce učitelů budou ve středu 6. listopadu v Jirkově zavřené tři školy - 1. ZŠ Budovatelů, 3. ZŠ Nerudova a 4. ZŠ Krušnohorská. Stávka se naopak nedotkne provozu 2. ZŠ Studentská, městského gymnázia, základní umělecké školy, žádné z mateřských škol ani Domu dětí a mládeže Paraplíčko.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru