Šofér v Chomutově ignoroval zákaz řízení, skončil na policejní služebně i se spolujezdcem
Foto: MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontrolní činnosti na sídlišti Kamenná si hlídka povšimla vozidla, které projíždělo po hlavní silnici ulice Kamenná. O lidech v něm měli strážníci informaci, že se v předchozím dnu snažili vniknout do areálu Kamencového jezera a pohybovali se v jeho okolí.

Vozidlo tedy bylo zastaveno a započala se kontrola celé osádky. O řidiči bylo zjištěno, že má platný zákaz řízení, tudíž se provedlo po ujištění, že muž není ozbrojen, zadržení pro podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Dále se řidič podrobil orientační dechové zkoušce s negativním výsledkem. Potvrdilo se, že není ani osobou hledanou. Společně ještě s jedním spolujezdcem, který nedokázal hodnověrně prokázat svou totožnost, byl muž předán Policii ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru