VIDEA TÝDNE: Takhle vlétla zásahovka na dealery, vykolejila tramvaj, havaroval autobus u Klášterce
Týden v Ústeckém kraji.
Chomutov

Ústecký kraj – Poslední dny v Ústeckém kraji byly nabité událostmi. Přinášíme výběr toho nesledovanějšího z našich webů doprovázený videi, z nichž část zveřejňujeme exkluzivně pouze v našem týdenním obrazovém zpravodajství.

Pokud chcete vidět video news mezi prvními, dejte odběr našemu kanálu na youtube a nezapomeňte označit zvoneček, aby vám žádné naše nové video neuteklo. Děkujeme. Najdete nás na tomto odkazu.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Y8XYxbFIXgU

Zadržení dealerů drog v Chomutově

Kriminalisté zadrželi a obvinili čtyři osoby, které podle všeho na Chomutovsku vyráběly a distribuovaly pervitin. Při domovních prohlídkách byly nalezeny varny, předměty sloužící k výrobě drog a také více než 40 gramů pervitinu. K jednání zřejmě docházelo nejméně od poloviny roku 2018. Obviněným hrozí pět až deset let vězení. Více zde.

Vykolejená tramvaj v Litvínově

K vykolejení jednoho z vozů tramvajové soupravy došlo v úterý odpoledne u areálu dopravního podniku v Litvínově. Mimo svou dráhu skončil druhý z vozů. Nehoda se obešla bez zranění. Její příčina se zjišťuje. Vykolejená tramvaj blokovala koleje v obou směrech a také část silnice. Během vyprošťování jezdila náhradní autobusová doprava.

Nehoda autobusu u Klášterce

U Klášterce havaroval autobus plný dětí. Vjel do příkopu a opřel se o bok. Nehoda se stala na silnici číslo 13 ve směru od Chomutova. V autobusu cestovalo 57 dětí a pět dospělých. Nikdo nebyl naštěstí zraněn. Hasiči pasažéry odvezli evakuačním autobusem do Kadaně, kam pro ně přijela náhradní doprava. Více zde.

Piráti na silnicích

Divíte se, že se stává tolik nehod? My ani ne, potom, co se díváme na tyto obrázky, které nám v minulých dnech poslali naši čtenáři. Řidiči si na záběrech moc hlavu s předpisy nedělají. Videa vznikla u Krupky a u prunéřovské elektrárny. Své náměty nám můžete posílat na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..


 

Funpark má úspěch

Nová atrakce v Ústeckém kraji, Funpark v mosteckém centrálním parku Šibeník, lidi zaujala. Přes léto do několikapatrového 3D bludiště a na vyhlídkovou věž přišlo přes čtyřicet tisíc návštěvníků. Na zimu se zde zavírá. Poslední říjnový víkend ale ještě proběhne velké rozloučení se sezonou. Pořadatelé slibují velkou hromadu slizu.

Prevence policie a divadla u seniorů

Policisté a herci Divadla VeTři objíždějí seniory na Mostecku. Prostřednictvím scének je seznamují s nebezpečím, které na ně čeká v podobě nejrůznějších šmejdů. Radí jim, jak odolat a nepřijít o naspořené peníze a nestat se obětí podvodníků a zlodějů. To vše je doplněno živou diskusí herců, policie a přítomných seniorů. Více zde.

Atom v muzeu

Mýtus Atom – výstava o radioaktivitě, těžbě uranu a hledání úložišť je aktuálně k vidění v mosteckém muzeu. Ukazuje ji v nově opravených výstavních podkrovních prostorách budovy. Výstava se pokouší vyrovnat s náročným tématem těžby uranu v Krušných Horách za studené války. Autoři se zároveň pokusili představit budoucnost uranu, a to zejména v souvislosti s postupnou odstávkou jaderných elektráren v Evropě.

Veletrh pomáhal studentům i učitelům

Pedagogům, ale i žákům a studentům byl určen Vzdělávací veletrh na litoměřickém výstavišti, který se už druhý rok po sobě konal v rámci projektu Implementace krajského akčního plánu vzdělávání Ústeckého kraje. Jednodenní veletrh představil návštěvníkům nové metody vzdělávání, moderní vzdělávací pomůcky, motivoval pedagogy k dalšímu sebevzdělávání a využívání nabídek firem k obohacení výuky.

Mostecká házená v Chomutově

Souboj házenkářského obra s Goliášem skončil podle očekávání, mostecké házenkářky podlehly v Chomutově vítězkám Ligy mistrů z tří předešlých sezon z maďarského Györu 21:46. Pro Maďarky to ale rozhodně nebylo snadné utkání. Most má velmi mladý tým, který hraje sympatickou rychlou házenou a pokud v těchto výkonech bude pokračovat, čeká ho skvělá budoucnost.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru