VIDEO: Takhle si přišli pro partičku dealerů na Chomutovsku! Pervitin měli vyrábět doma
Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policie v pondělí zveřejnila na svém webu video za zadržení dealerů pervitinu na Chomutovsku. Šlo o čtveřici osob (jedna, žena tři muži), které měly drogu vyrábět a poté nabízet i k prodeji.

Mezi obviněnými je jedna žena z Jirkova ve věku 36 let, muž rovněž z Jirkova (54 let), muž z Chomutova (37 let) a muž z obce na Chomutovsku (43 let). Jejich zadržení předcházelo provedení domovních prohlídek na čtyřech různých místech okresu Chomutov, a to v bytech a rodinných domech, kde byla droga vyráběna. Při domovních prohlídkách byly nalezeny varny, předměty sloužící k výrobě drog a také více než 40 gramů pervitinu.

K výrobě a prodeji drog zřejmě docházelo nejméně od poloviny roku 2018 až do doby, kdy byla čtveřice zadržena.

Policejní vyšetřovatel po zahájení trestního stíhání podal u dvou z obviněných podnět ke vzetí do vazby. Ten byl akceptován a soudce tak v pátek rozhodl o umístění těchto osob do vazební věznice. Za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy hrozí třem z obviněných u soudu až pětiletý trest odnětí svobody.

Čtyřiapadesátiletý muž, který teprve v loňském roce vykonal nepodmíněný trest odnětí svobody za obdobnou trestnou činnost, by s ohledem na předchozí odsouzení mohl od soudu odejít až s desetiletým trestem.

video

https://www.youtube.com/watch?v=uZqoGOaaNU4

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru