Zaplněné litvínovské náměstí. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Mostecko – Na dvě stě padesát motorkářů a motorkářek se v sobotu dopoledne sešlo na litvínovském náměstí. Po hodinovém programu přejeli do sousedního Mostu, odkud se vydají na spanilou jízdu krajinou a zpět na odpolední program. Proč? Pro dobrou věc!

Akci organizuje a peněžní dary následně předá Nadace Unipetrol, společnost ČEPRO, a.s. a Konto našeho srdce HC Verva Litvínov. Spanilá jízda je spojena s charitativní sbírkou na zdravotní péči pro tři rodiny s postiženými dětmi, jejichž zdravotní stav komplikovaně zasahuje do běžného života celé rodiny. Jedná se o děti, jejichž rodiče pracují buď pro skupinu Unipetrol, nebo pro společnost Čepro.

Z mosteckého náměstí, kam kolona jednostopých vozidel dorazily před polednem, se odjíždí ve 12.30 směr České středohoří se zakončením na mosteckém Benediktu. Mezi 14. a 19. hodinou je pro širokou veřejnost připraveno zábavné a vzdělávací odpoledne, a to nejenom pro motorkáře, ale také pro širokou veřejnost.

Na Benediktu se představí se svou technikou členové Nadace hasičů a policistů, hokejisté HC Verva Litvínov uspořádají autogramiádu a s leteckou akrobacií vystoupí letec Marek Hyka. Další program si připravili také zástupci nadace Konto našeho srdce, společnosti Čepro, projektu Women for women nebo Nadace Vodafone. Celá akce vyvrcholí koncertem kapely Pipes and pints od 18 hodin.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=SJdrK1PeSM8

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru