Zloděj recidivista ukradl z auta kameru, z lupu se dlouho neradoval
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Policisté zadrželi začátkem týdne ve večerních hodinách v Klášterci nad Ohří muže, který byl podezřelý z vloupání do vozidla. Podle zjištění policistů se měl 29letý muž nejprve vloupat do osobního vozidla a odcizit z něj autokameru.

Přitom však byl vyrušen 54letým mužem, na kterého měl vytáhnout předmět připomínající nůž a přitom mu vyhrožovat zabitím. Následně měl z místa utéct. "Mužům zákona se podařilo již hodinu poté podezřelého vypátrat a zadržet. Dotyčný měl při zadržení u sebe autokameru z uvedeného vozidla, kterou poté policistům vydal. Provedená dechová zkouška s pozitivním výsledkem dosahujícím hodnoty téměř 1,5 promile ukázala na požití alkoholu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vyšetřovatel muži sdělil obvinění ze spáchání trestných činů krádež, poškození cizí věci a nebezpečné vyhrožování a podal podnět ke vzetí do vazby. Při výslechu obviněný mimo jiné uvedl, že byl opilý a nic si nepamatuje. Včerejšího dne bylo rozhodnuto o umístění muže do vazební věznice. "Na soud, u něhož mu v případě prokázání viny s ohledem na jeho nedávné odsouzení pro krádež hrozí až tříletý trest odnětí svobody, si tedy počká za mřížemi," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru