Policisté znovu žádají veřejnost o pomoc: Viděl někdo incident před Admiral Clubem?
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V minulém týdnu byla zveřejněna výzva policistů, aby se přihlásili svědci incidentu, k němuž došlo v neděli 1. září v době od 01.35 do 01.40 hodin v Chomutově na parkovišti před restaurací Admiral Club.

Do současné doby se však žádný svědek nepřihlásil. "Proto policie opětovně žádá případné svědky události, kteří by mohli poskytnout policistům jakoukoli informaci související s uvedeným incidentem, aby se přihlásili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Před chomutovským klubem Admiral mělo onoho dne dojít k fyzické potyčce mezi několika osobami. "Jednání je v současné době vyšetřováno jako zločin těžké ublížení na zdraví a přečin výtržnictví," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru