Nepříjemné překvapení: Majitel přišel do garáže ve chvíli, kdy v ní úřadoval zloděj
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Překvapení čekalo na 43letého muže, který minulý týden v nočních hodinách přišel do své garáže v jedné z obcí na Chomutovsku. Uvnitř se nacházel muž, který tam zřejmě nebyl náhodou.

Podle všeho si připravoval k odcizení výfuky, motorkářskou helmu a různé spreje na čištění řetězu motorek. Již předtím měl ze stejné garáže odcizit dětský benzinový motocykl a čtyřkolku, vše v předběžné hodnotě více než 8 tisíc korun. Majitel dotyčného v garáži zavřel a po jeho úniku skrz okno garáže posléze dostihl.

"Přivolaní policisté podezřelého následně zadrželi a umístili do cely. Provedený test na užití drog měl pozitivní výsledek. Čtyřiatřicetiletý muž si již vyslechl podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za který by mu soud mohl uložit až dvouletý trest odnětí svobody. Věc je nadále prověřována ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru