Tradiční akce pro rodiny s dětmi "Viděn v ulicích" proběhla minulý týden v areálu Základní školy Nerudova. 5x foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Tradiční akce pro rodiny s dětmi "Viděn v ulicích" proběhla minulý týden v areálu Základní školy Nerudova. Akci pořádá v rámci prevence kriminality a sociálně patologických jevů odbor sociálních věcí a školství ve spolupráci s městskou policií Jirkov a neziskovými organizacemi již od roku 2012.

Rodiče tak mají možnost seznámit se s pomáhajícími organizacemi a nabídkou volnočasových aktivit ve městě, děti si zasoutěží, dozví se spoustu nových informací a jako ceny obdrží pomůcky do školy a nějakou sladkost. Letos se organizace akce ujala Oblastní charita Most a hlavním tématem byla prevence rizikového chování na internetu. Chytrý telefon nebo počítač jsou dnes běžnou součástí našich životů, často si však neuvědomujeme nebezpečí hrozící jak nám dospělým, tak i našim dětem. Lze doufat, že zajímavě podané informace a nově získané zkušenosti přispějí ke zlepšení situace.

Podívat se, jak děti statečně plní připravené úkoly, přijel ze sousedního Chomutova i Picaroon, který rozvířil atmosféru natolik, že některé plačící holčičky musela uchlácholit místní opička Jiřinka. Všechny děti tak odcházely spokojené, za což město děkuje všem pořadatelům.

foto

1609jirkov1

1609jirkov2

1609jirkov3

1609jirkov4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru