Bude teď v serpentinách u Žiželic méně nehod? Nejdřív zčervenala silnice, teď je tu další opatření
2x foto: Petr Marek
Chomutov

Žiželice - Na silnici č. 27 u obce Žiželice bylo instalováno před několika dny nové dopravní značení upravující rychlost. Je to další krok k bezpečnějšímu průjezdu serpentinami nad obcí a samotnou obcí, kde docházelo často k dopravním nehodám.

Dopravnímu značení předcházela úprava povrchu silnice (psali jsme zde: VIDEO: Silnice nad Žiželicemi zrudla. Má se tu díky tomu stávat méně havárií). Mimo jiné došlo k přeznačení obou kruhových objezdů u průmyslové zóny Triangle na té samé silnici.

1609zizelice2

Silnice I/27, která vede od Žatce přes obec Žiželice a pokračuje dále na Most, se nad obcí s pěti sty obyvateli klikatí a toto místo je nebezpečným úsekem s desítkami nehod ročně. Ty nejvážnější z nich připomínáme zde: OBRAZEM AKTUÁLNĚ: Těžká havárie cisterny u Žiželic, ve změti plechů byl uvězněný řidič, AKTUÁLNĚ: V serpentinách u Žiželic se převrátil tahač, v kabině zůstal uvězněný řidič.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru