Krajští kriminalisté vyšetřují vraždu. Obviněné osobě nebylo ještě ani osmnáct let!
Policejní vůz před domem, kde došlo k pádu muže z balkonu. Foto: Tomáš Straka
Chomutov

Děčín - Krajští kriminalisté vyšetřují zvlášť závažný násilný zločin, ke kterému došlo v Děčíně. Ve čtvrtek, krátce po půl šesté ráno, přijali policisté na lince 158 oznámení o pádu muže z bytu několikapatrového domu. Po příjezdu policejní hlídky a záchranářů na místo již bohužel nejevil známky života.

Prvotním zjištěním bylo téměř zřejmé, že na tragédii má podíl jiná osoba. Několik minut na to policisté zadrželi podezřelého. Podle zjištění kriminalistů pádu muže předcházela konfliktní situace v bytě. O události jsme informovali ZDE.

Policisté od čtvrtečního rána na tragické události usilovně pracují – zajišťují důkazní materiál, vyslýchají osoby a pokračují v dalších potřebných úkonech trestního řízení. Předběžné výsledky soudní pitvy potvrdily prvotní podezření, že poškozený muž zemřel na následky zranění způsobenými pádem.

"Dnes po poledni krajský policejní vyšetřovatel obvinil ze spáchání provinění vraždy mladistvou osobu (pozn. mladistvým je osoba ve věku 15 - 18 let). Zároveň podává státnímu zástupci podnět k návrhu na mladíkovo vzetí do vazby. Motiv a další okolnosti činu jsou předmětem dalšího vyšetřování," uvedla v pátek policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru