Muž dostal místo sexu dávku pepřovým sprejem. Na útěku z chatky ženu zadrželi svědci
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Zásah pepřovým sprejem místo očekávaného sexu dostal poškozený 59letý muž z Chomutova. Tento týden v úterý se měl v jedné z jirkovských ulic dohodnout s náhodnou ženou na poskytnutí sexuálních služeb.

"Podle dosavadních zjištění ji pozval k sobě do zahradní chatky. Tam dle původní dohody mezi nimi mělo dojít k sexu za úplatu. Namísto toho však 37letá Chomutovanka měla muži do obličeje nastříkat pepřový sprej a poté mu odcizit téměř čtyři tisíce korun v hotovosti. Při následném útěku z chatky zadrželi ženu svědci, kteří ji krátce pronásledovali a poté ji předali přivolané policii," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dotyčná byla zadržena a vyšetřovatel jí již sdělil obvinění pro trestný čin loupeže, za který si v případě prokázání její viny u soudu může vyslechnout až desetiletý trest odnětí svobody. Další vyšetřování případu probíhá na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru