Motorkář před Kláštercem narazil do před ním jedoucí škodovky
Nehoda motocyklu. Foto: Policie ČR
Chomutov

Boč - Nedělní slunečné počasí vylákalo k projížďce spoustu motocyklistů. Bohužel některým překazili šťastný návrat domů dopravní nehody, které se neobešly bez zranění.

K jedné takové dopravní kolizi motorkáře vyjížděli také dopravní policisté z Karlových Varů. K té došlo na silnici první třídy č. 13 ve směru jízdy od obce Boč směrem na Klášterec nad Ohří. V místě, kde se dva jízdní pruhy v jednom směru sbíhají v jeden jízdní pruh, řidič ve věku 49 let se svým motocyklem značky BMW narazil do před ním jedoucího osobního vozidla značky Škoda.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění motorkáře, který byl na místě ošetřen osádkou vozidla rychlé záchranné služby. Ke zranění dalších osob naštěstí nedošlo. Škoda způsobená dopravní nehodou je předběžně odhadnuta kolem 100 tisíc korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru