Začaly růst! Čtenáři posílají fotky svých úlovků a prozrazují, kam na houby
Takovéhle kousky rostou na Litvínovsku. Foto: čtenář
Chomutov

Ústecký kraj - Stačilo pár deštivých dní, relativně teplo a je to tu! Houbařská sezona může začít. Odpovídají tomu snímky, které dostáváme do redakce.

Pokud v současné době vyrazíte do lesa, přinesete si domu naši českou klasiku: křemenáče, klouzky a několik druhů hříbků. Narazíte i na bedly. Jaké jsou oblíbené houbařské lokality? Lidé vyrážejí do Krušných hor. Různorodost lesa vám zde snad zajistí, že nepojedete domů s prázdným košíkem.

Snímky od čtenáře, které zveřejňujeme, pocházejí z Litvínova. Přesné místo si samozřejmě nechá každý správný houbař jen pro sebe.

Redakce si vyjela také ověřit, jak je na tom další tradiční houbařská oblast: sever Plzeňska, okolí Kralovic a Žihle. A výsledek? Přineseme jej v našich pravidelných týdenních video zprávách v pátek večer. Plzeňsko může čekat o víkendu nával.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru