Agresivní muž v Klášterci zdemoloval auto, pak šel s dřevěnou násadou na jeho majitele
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Obvinění ze čtyř trestných činů si začátkem týdne od policejního vyšetřovatele převzal čtyřicetiletý muž z Klášterce nad Ohří. Měl se dopustit výtržnictví, poškození cizí věci, nebezpečného vyhrožování a pokusu ublížení na zdraví.

Je mu kladeno za vinu, že v sobotu večer v Klášterci nad Ohří měl s dřevěnou násadou v ruce opakovaně udeřit do zaparkovaného osobního motorového vozidla, tím rozbít skleněné výplně oken i světel a poškodit také karosérii vozidla. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 80 tisíc korun. To však nebylo všechno, čeho se měl dotyčný dopustit.

„V průběhu poškozování osobního vozidla měl fyzicky a slovně napadat 41letého majitele vozu, jehož se podle zjištění policie snažil uhodit zmíněnou násadou a měl mu také vyhrožovat zabitím. Obdobného jednání pak nebyl podle dosavadních zjištění ušetřen ani 35letý známý majitele vozidla. Tento poškozený měl v souvislosti s tím, jak se útoku bránil, utrpět zranění, která si vyžádala ošetření v nemocnici,“ uvedla k případu chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policistům se ještě týž večer podařilo útočníka zadržet, při dechové zkoušce mu naměřili více než 1 promile alkoholu. V případě, že by vina obviněného byla u soudu prokázána, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše tří let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru