Muž se v Chomutově pokusil znásilnit dívku, u vody pak obtěžoval maminku s kočárkem!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovský policejní vyšetřovatel obvinil 26letého muže ze spáchání trestných činů znásilnění ve stádiu pokusu a výtržnictví. Viní ho z toho, že v minulém týdnu v Chomutově měl přistoupit k mladistvé dívce a osahávat ji na intimních místech.

Poškozená se útoku bránila a muž z místa utekl. "Nedlouho poté se měl v blízkosti vodní nádrže „Banda“ veřejně obnažovat a s odhalenými intimními partiemi pronásledovat ženu s kočárkem. Následně se muž zřejmě zalekl přítomnosti dalších osob a utekl pryč. Posléze však byl na základě popisu svědkyně, která kontaktovala městskou policii, zadržen," uvedla k případu chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Po sdělení obvinění policejní vyšetřovatel podal podnět k návrhu na vzetí do vazby, který státní zástupce i soudce akceptovali a v neděli byl muž převezen do vazební věznice. "Vzhledem k tomu, že poškozená je mladší 18ti let, hrozí obviněnému v případě uznání viny vyšší trestní sazba, a to až v trvání deseti let odnětí svobody," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru