Neznáte ho? Policisté pátrají po dalším svědkovi v souvislosti s loupeží v chomutovském klenotnictví
Hledá se cyklista. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Krajští kriminalisté ve spolupráci s chomutovskými policisty stále pracují na objasnění loupežného přepadení klenotnictví v centru Chomutova, ke kterému došlo v pátek 28. června krátce po půl třetí odpoledne.

V souvislosti s případem se kriminalisté již poněkolikáté obracejí na veřejnost a zároveň hledají dalšího svědka, cyklistu, který se pohyboval v ulicích Pražská, Ruská, náměstí 1. máje, ul. Školní, Křivá, Hálkova a Na Příkopech. "Informace k muži, případně jakékoliv další informace, přijmeme na lince 158. Děkujeme," obrací se na veřejnost krajská policjení mluvčí Alena Bartošová.

K loupežnému přepadení klenotnictví v centru Chomutova došlo v pátek 28. června krátce po půl třetí odpoledne. Tři rusky hovořící muži vešli do obchodu, jeden z nich spoutal prodavačku a další dva odcizili zboží, především šperky, v dosud nezjištěné hodnotě. Před odchodem ještě použili pepřový sprej. Ke zranění personálu prodejny nedošlo. Pachatele se zatím nepodařilo dopadnout.

0608prepadeni

Loupežné přepadení klenotnictví v Chomutově. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru