Policisté už vědí, kdo vyhrožoval bombou v Chomutovce! O víkendu šel do vazby
Policisté před Chomutovkou. FOto: E-chomutovsko
Chomutov

Chomutov - Policisté v těchto dnech dopadli muže, který měl v polovině července telefonicky oznámit na linku tísňového volání 158, že někdo chce dát bombu do nákupního centra „Chomutovka“.

V důsledku tohoto telefonátu provedli policisté zásah v obchodním centru (aktuálně jsme psali ZDE), odkud evakuovali přibližně 700 osob a celý prostor i za pomoci psa na vyhledávání výbušnin prohledali. Žádný podezřelý předmět nalezen nebyl. "Po několikadenním usilovném pátrání policisté zjistili, kdo za podezřelým telefonátem stojí. Muž byl zadržen a vyšetřovatel mu sdělil obvinění ze spáchání trestného činu šíření poplašné zprávy," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Poté vyšetřovatel podal podnět na vzetí muže do vazby, s nímž se státní zástupce i soudce ztotožnili. Obviněný byl tedy během uplynulého víkendu převezen do vazební věznice. "V případě prokázání viny hrozí muži z Karvinska až tříletý trest odnětí svobody," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru