To musel být mejdan! Dívka přišla o kabelku mezitím, co na mol opilá spala na trávníku
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V noci po třetí hodině vyjeli kadaňští strážníci k podnapilé dívce, která ležela na trávě v ulici Na Podlesí a spala. Viditelné zranění neměla.

U sebe měla koženou bundu a mobilní telefon. Po probuzení strážníkům řekla, že jde domů a zřejmě si potřebovala odpočinout, tak si sedla do trávy. Cítí se v pořádku a lékařské ošetření nepotřebuje. Strážníci ji pomohli na nohy, ale protože nebyla kvůli podnapilosti schopna sama pokračovat v chůzi, spojili se s matkou dívky, která si pro ni přijela. Strážníkům sdělili, že její dcera měla u sebe při odchodu z bytu ještě malou černou kabelku. Ta se však na místě ani v okolí nenacházela.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru