Představitelé Krajské zdravotní se sešli se zástupci kadaňské nemocnice. Jednali o vzájemné spolupráci
Představitelé Krajské zdravotní jednali se zástupci kadaňské nemocnice. Foto zdroj: KZCR
Chomutov

Kadaň - Představitelé vedení Krajské zdravotní, a. s. (KZ), předseda představenstva Ing. Jiří Novák a generální ředitel Ing. Petr Fiala se na půdě kadaňské nemocnice 29. července 2019 sešli se starostou města Kadaň PaedDr. Jiřím Kulhánkem, předsedou Finančního výboru Zastupitelstva Ústeckého kraje a poslancem Mgr. Bc. et Bc. et Bc. Janem Richterem a zástupci Nemocnice Kadaň, s. r. o., ředitelem MUDr. Bc. Petrem Hossnerem, MBA, a personální a mzdovou vedoucí, ekonomkou Bc. Lenkou Benešovou.

„Cílem setkání bylo vzájemně se informovat o našich postojích v souvislosti možné spolupráce mezi jednotlivými zdravotnickými pracovišti v Krajské zdravotní, a. s., a Nemocnici Kadaň, s. r. o. Jednalo se o vzdělávání zdravotníků, spolupráci v personální oblasti, a odesílání pacientů na kardiochirurgické oddělení v ústecké Masarykově nemocnici, které patří mezi špičková pracoviště v České republice. Krajská zdravotní, a. s., má dlouhodobě zájem spolupracovat se všemi stabilními zdravotnickými zařízeními v Ústeckém kraji, mezi něž Nemocnice Kadaň, s. r. o., bezesporu patří,“ řekl k jednání Ing. Jiří Novák, předseda představenstva KZ.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru