HOKEJ: Piráty kompletně přebírá sedm místních patriotů
ilustrační foto, zdroj: www.piratichomutov.cz
Chomutov

Chomutov - Dlouhé týdny nejasností a rokování o budoucnosti chomutovského hokeje mají hmatatelný výsledek. Klub od bývalého majitele Jaroslava Veverky kompletně přebírají noví vlastníci, kteří podepsali memorandum určující jejich vzájemnou kooperaci při restartu klubu. Nová skupina okamžitě začíná naplno pracovat na přípravě nadcházející sezóny, v níž Piráti budou hrát Chance ligu.

Existence skupiny místních patriotů není žádným tajemstvím, její přesné složení je však definitivně jasné až nyní. Na znovunastartování klubu se budou podílet Radek Frydrych (Strix Chomutov), Václav Kordulík (WORLD INVEST), Milan a Michal Mizunovi (REMIS-NBC), Petr Prokeš (Sweep sport), Jiří Sadílek (FISAD), Jaroslav Štochl (ELTE) a Miroslav a Adam Zwettlerovi (PE Holding), kteří vstoupí do zapsaného spolku Piráti Chomutov.

Právě zapsaný spolek pak bude jediným akcionářem a tím pádem i stoprocentním vlastníkem akciové společnosti Piráti Chomutov, jež zajišťuje chod seniorského týmu. Výše uvedení pánové zasednou do nově zvoleného výkonného výboru zapsaného spolku, přičemž za společnosti REMIS-NBC a PE Holding bude ve výboru vždy pouze jeden zástupce. Jakmile dojde ke všem právním úkonům spojených se změnou majitele akciové společnosti, rozhodnou místní podnikatelé o složení dalších potřebných orgánů i výkonném managementu klubu. O všech krocích bude klub následně informovat prostřednictvím tiskových zpráv.

„Nechtěli jsme, aby klub padl až na úplné dno,“ shodují se všichni zainteresovaní. „Pro nadcházející sezónu jsme si vytyčily dva jasné cíle. Chceme ekonomicky stabilizovat klub, jehož dluhy budeme z velké části sanovat my, ale zároveň chceme bojovat o postup do extraligy,“ pokračují.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru