Kdo zaváhá, nejede! Zoopark zahájil předprodej lístků na Pohádkové safari
Foto: Zoopark Chomutov
Chomutov

Chomutov - Dvě soupravy, třináct stanovišť, osmadvacet jízd a nespočet nadpřirozených postav. Pohádkové safari v chomutovském zooparku sází letos na oblíbenou klasiku, opepřené však bude postavami z fantasy příběhů. Předprodej vstupenek už se rozběhl.

Rodinné jízdy jsou naplánované na pátek 16. a sobotu 17. srpna. Vedle typicky pohádkových hrdinů, jako jsou motýl Emanuel, včelka Mája nebo Sněhurka potkají děti na cestě také postavy z příběhů moderních. „Pokud nevyschne bažina, dorazí princezna Fiona a budou-li příznivé podmínky, přistát by se mělo také na Pandoře,“ poodhaluje část z připravovaných novinek ředitelka zooparku Věra Fryčová. Po setmění se děj rozroste také o ohnivé efekty.

Předprodej jízdenek, které budou v daný den sloužit i jako vstupenka do areálu, odstartoval zoopark minulý týden. Stačí si zarezervovat jízdu v konkrétní den a čas a nahlásit počet osob na pokladně zooparku (tel. 703 149 043 nebo 703 149 045). Zamluvené jízdenky je však nutné do čtrnácti dnů zaplatit a v pokladně si je vyzvednout. „Zbytek neprodaných lístků bude k dostání přímo na místě, ale ze zkušenosti z minulých let doporučujeme raději zamluvit si vstupenky dopředu,“ dodává František Kremer z oddělení marketingu.

Soupravy budou vyjíždět v půlhodinových intervalech. Začíná se v 16 hodin, poslední souprava pak vyjede ve 22.30 hodin. Návštěvníky budou vozit střídavě Safari expres (vždy v celou hodinu) a zoovláček Amálka (v půl). Jízdné je stanovené na 200 Kč za dospělého a 150 Kč za dítě. Kapacita Safari Expresu je padesát osob, Amálka pojme dokonce šedesát čtyři cestujících. „Pohádkové safari je jedna nejoblíbenějších akcí v našem kalendáři. Na přípravě jsme si dali záležet a proto věříme, že pohádkovou atmosféru si všichni jaksepatří užijí,“ dodává k pozvánce Kremer.

1807zoopark1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru