Potřebujete reklamu a nevíte, jak na to? Zviditelníme vás na našem webu
Marcela Sklenářová.
Chomutov

Ústecký kraj - Potřebujete být vidět a nevíte, jak to udělat? Marcela Sklenářová pro vás připraví marketingovou kampaň na míru od A až po Z.

E-deníky se drží na nejsledovanějších příčkách zpravodajských deníků v Ústeckém a Karlovarském kraji, logicky se proto chtějí nejen firmy a podnikatelé prezentovat právě na našich serverech. Možností, kterou cestu zvolit, je opravdu mnoho. Řada z vás, kteří s propagací nemají příliš zkušeností, proto tápe. „Někdo volí bannery, jiný formu tiskových zpráv, jiný vůbec netuší, jaké jsou možnosti. Mám bohaté zkušenosti, takže velmi rychle poznám, co je pro konkrétního klienta nejpřínosnější,“ říká obchodní manažerka Marcela Sklenářová.

Je zcela jedno, jestli volá veliká společnost s desetiletou tradicí či začínající živnostník. Nabídka možností prezentace na kterémkoliv serveru z rodiny e-deniky.cz je velmi široká a cenově dostupná. „Volají mi často začínající podnikatelé, kterým se snažím vyjít vstříc a dopřát jim hodně muziky za málo peněz. Proč? Jednoduše proto, že chci, aby prorazili. Každý si pamatuje, co pomohlo a kdo pomohl a k osvědčenému se vrací. To není žádný objev Ameriky, ale model spolupráce, který funguje,“ podotýká Marcela Sklenářová, jejíž profil naleznete na Facebooku na této adrese. Pokud holdujte spíše Instagramu, působí i na této platformě.

PR články i videomedailonky

Proč volit reklamu právě v e-denících? Protože tyto weby mají přes devět set tisíc návštěv za měsíc a 98 tisíc fanoušků na Facebooku. A je známo, že o kom se nepíše, jakoby nebyl. „Zajímavě napsané PR články (podívejte se na úspěšný příklad propagace zde) či krátká videa (ukázky najdete pod článkem) pro klienty zajistíme na klíč. I drobný podnikatel, který otvírá menší obchod, salon nebo třeba kavárnu potřebuje, aby se to dozvědělo co nejvíce lidí. Kompletně zajistím maximální pokrytí počtu oslovených lidí v daném okrese,“ vypočítává výhody inzerce obchodní manažerka. U videí zajistí kompletní scénář, režii, kameramana, střih a vše potřebné kolem natáčení. „Už dávno v tomto regionu neplatí, že je zde vysoká nezaměstnanost. Naopak, práce je tu tolik, že je nedostatek zaměstnanců. Proto je velký zájem o neotřelou personální inzerci,“ dodává Marcela Sklenářová.


Marcela Sklenářová

  • +420 775 057 355
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ať už klient zvolí banner, PR článek či video, má zajištěný vysoký dosah. Na internetu už se dnes pohybuje i nejstarší generace, ty mladší jsou online nonstop. To zajišťuje potřebné rychlé šíření zprávy, což jiné formy médií zajistit nedokážou. Sociální média jsou zkrátka aktuálním hybatelem světa. Tak neváhejte a uveďte do pohybu i váš byznys. Od velikosti kampaně se odvíjí cenová náročnost a začít je možné už na dvou tisících. „Stálým obchodním partnerům poskytujeme množstevní slevy. Opravdu si u nás může zadat inzerci úplně každý,“ potvrzuje Marcela Sklenářová – mladá dáma s nepřehlédnutelnou image. Obraťte se na ni, ať je vaše kampaň barvitá jako její kérky, a nebudete litovat.

Netradiční propagace volných pracovních míst (10 tisíc prohlédnutí)

Zviditelníme vaše aktivity (50 tisíc prohlédnutí)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru