VIDEO: Loupežné přepadení klenotnictví v Chomutově! Zločince takto zachytila kamera
Loupežné přepadení klenotnictví v Chomutově. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - K loupežnému přepadení klenotnictví v centru Chomutova došlo v pátek krátce po půl třetí odpoledne. Tři rusky hovořící muži vešli do obchodu, jeden z nich spoutal prodavačku a další dva odcizili zboží, především šperky, v dosud nezjištěné hodnotě. Před odchodem ještě použili pepřový sprej. Ke zranění personálu prodejny nedošlo.

"Na případu v současné době intenzivně pracují kriminalisté a po pachatelích loupeže pátrají," uvedla mluvčí policistů v Ústeckém kraji Šárka Poláčková.

Zároveň policisté žádají o pomoc veřejnost. "V případě, že máte jakékoliv informace, které by mohly přispět k objasnění případu, zejména informace k možným pachatelům, volejte linku 158. O pomoc žádáme také svědky, kteří se v průběhu loupeže snažili vejít do obchodu; jeden z nich (muž o berlích) je zachycen na fotografii," sdělila tisková mluvčí.

2906svedek

K loupežnému přepadení prodejny došlo v Ústeckém kraji i v závěru loňského roku v Teplicích. K činu došlo v pondělí 17. prosince kolem 10:40 hodin. Informovali jsme aktuálně z místa činu v článku Ozbrojená loupež v Teplicích! Klenotnictví obklíčili policisté se samopaly. "Pachatelé odcizili luxusní pánské a dámské hodinky různých značek a způsobili podle předběžného vyčíslení škodu téměř sedm milionů korun," uvedla tehdy krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková. Policistům na jejich odhalení stačilo neuvěřitelných 24 hodin.

Video z chomutovského klenotnictví

https://www.youtube.com/watch?v=IRlBKODnI5Q

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru