Mladík onanoval v kempu na dámských záchodcích, schválně měl otevřené dveře
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Policisté v těchto dnech obvinili z výtržnictví dva muže, kteří se ukájeli na veřejnosti na Chomutovsku. V prvním případě se jednalo o 25letého Chomutovana, v druhém o mladíka z Teplic.

Mladík z Teplic budil pohoršení v polovině června v jednom z kempů na Kadaňsku na záchodcích ve zdejší restauraci. “Konkrétně měl onanovat na dámských toaletách, kde si měl nechat otevřené dveře,” upřesnila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Druhý případ je již staršího data, teď ale policisté pachatele obvinili. Jedná se o 25letého Chomutovana, který měl v únoru budit pohoršení v chomutovských ulicích. V odpoledních hodinách se tady měl obnažovat a sexuálně uspokojovat před kolemjdoucími. Následně byl zadržen přivolanými policisty

Případy řeší chomutovští a kadaňští kriminalisté. “Oba muži si v těchto dnech vyslechli obvinění z přečinu výtržnictví,” doplnila policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru