Mladý Chomutovan (24) ukradl nejdřív peníze a šperky, pak čokolády. Skončil ve vazbě
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Ve vazební věznici skončil 24letý Chomutovan, který má na svědomí několik krádeží. Nejprve měl vzít peníze a šperky, pak čokolády.

Mladý muž měl nejdřív v jednom z chomutovských sídlišť odcizit jisté ženě finanční hotovost a zlaté šperky. Poškozené tím měl způsobit škodu v předběžné výši přesahující 30 tisíc korun. Později při krádeži v chomutovském obchodě měl ukrást pro změnu čokolády.

Uvedeného jednání se měl dopustit i přesto, že byl před necelými dvěma lety za přečin krádeže už odsouzen. Teď má mladý muž na krku obvinění z trestného činu krádeže znovu, navíc skončil za mřížemi.

“Oba případy nyní chomutovští policisté řešili ve zkráceném přípravném řízení. Dotyčnému muži bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu krádeže a byl předán státnímu zástupci. Soud pak muže poslal do vazby,” uvedla k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru