Roztržka před kadaňskou restaurací. Agresivní muž (40) tady dal pěstí policistovi!
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Čtyřicetiletý muž z Kadaně měl o víkendu před jednou z kadaňských restaurací napadnout policistu. Dal mu konkrétně pěstí. Teď útočníkovi hrozí až čtyřleté vězení.

Podle dosavadních zjištění se měl muž posilněný alkoholem chovat agresivně a vulgárně nejprve vůči ostatním hostům restaurace. Proto dorazila na místo policejní hlídka, aby situaci řešila.

Příjezd policistů ale muže neuklidnil. Právě naopak. “Dotyčný měl jednoho z policistů udeřit pěstí do obličeje. Poté byl zasahujícími policisty zpacifikován a zadržen,” sdělila k útoku policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Provedenou dechovou zkouškou bylo u muže zjištěno více než 2 promile alkoholu. Útočník si již vyslechl obvinění z trestných činů násilí proti úřední osobě a výtržnictví. Pokud by ho soud uznal vinným, může strávit za mřížemi až čtyři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru